Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Winkelmedewerker KPN XL winkel Randstad 28-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Winkelmedewerker KPN XL winkel

Wil je graag aan de slag als Winkelmedewerker KPN XL winkel in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Winkelmedewerker KPN XL winkel. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Winkelmedewerker KPN XL winkel te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Winkelmedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Telecom

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Winkelmedewerker KPN XL winkel

Klinkt deze vacature als Winkelmedewerker KPN XL winkel voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres kpn.cs@nl.randstad.com en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Winkelmedewerker KPN XL winkel tot Tom Spakman.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Winkelmedewerker KPN XL winkel Randstad 28-09-2023

Bekijk nog meer vacatures