Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland Bosch Energy and Building Solutions B.V. 18-10-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland

Wil je graag aan de slag als Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland in Nieuwegein? Bekijk dan snel deze vacature.

Bosch Energy and Building Solutions B.V. is op zoek naar een Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Midden- En Hoogspanningsinstallaties

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

2500 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland

Klinkt deze vacature als Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Bosch Energy and Building Solutions B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres external.samantha.vanderwurff@bosch.com en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland tot Samantha van der Wurff.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Servicemonteur Beveiligingstechniek – Midden Nederland Bosch Energy and Building Solutions B.V. 18-10-2023

Bekijk nog meer vacatures