Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Senior Research analist (celkweek/cell line development) Science at Work Staffing BV 11-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Senior Research analist (celkweek/cell line development)

Wil je graag aan de slag als Senior Research analist (celkweek/cell line development) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Senior Research analist (celkweek/cell line development). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Senior Research analist (celkweek/cell line development) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor deze positie zijn we op zoek naar een kandidaat met het volgende profiel:

 • Afgeronde HLO of WO opleiding in de richting van Biotechnologie/Life Sciences of vergelijkbaar
 • Ten minste 3 jaar werkervaring in het werken met celkweek/cellijnen en eerder genoemde moleculaire technieken, stage-ervaring telt hierin ook mee
 • Werk-/ stage-ervaring met GMP kwaliteitsrichtlijnen is een sterke pré
 • Proactief en nauwkeurig in je werk
 • Je vindt het leuk om dagelijks met afwisselende werkzaamheden bezig te zijn en in teamverband te werken
 • De Engelse taal spreek je vloeiend


Arbeidsvoorwaarden
 • Competitief salaris wat gaat van €3300 tot €4300/40 uur in de week
 • Fulltime positie voor 40 uur/week, 32 uur/week is ook bespreekbaar maar heeft niet de voorkeur
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden
 • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Aqcuisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 12 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Research Analist Fysica

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Farmacie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 4000 euro

Solliciteren op de functie van Senior Research analist (celkweek/cell line development)

Klinkt deze vacature als Senior Research analist (celkweek/cell line development) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 10-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres maarten.willekers@scienceatwork.nl en telefoonnummer 038 - 369 05 75. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Senior Research analist (celkweek/cell line development) tot Maarten Willekers.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Ijsselstein
 2. Senior Research analist (celkweek/cell line development) Science at Work Staffing BV 11-09-2023

Bekijk nog meer vacatures