Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek Kamphorst Personeel 13-10-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek

Wil je graag aan de slag als Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek in Rhenen? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Om de functie binnen de vacature Project Calculator Installatietechniek goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je klantgericht en flexibel bent. Je kunt goed samenwerken met jouw collega's en neemt zelf initiatief. Hiernaast:

  • heb je mbo+/hbo werk- en denkniveau, een opleiding wtb of installatietechniek is een pré;
  • heb je affiniteit met de installatietechniek of de bouw; 
  • heb je ervaring met het lezen van bouwtekeningen;
  • beheers je de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift;
  • ben je communicatief vaardig;
  • ben je handig met computerprogramma's, kennis van BIM / Revit is handig maar niet noodzakelijk.

Ben jij op dit moment loodgieter of dakdekker en zou je graag door willen groeien naar een kantoorfunctie? Dan bespreken we graag de mogelijkheden!


Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie ontvang je een mooi arbeidspakket. Het salaris ligt tussen de € 3.200,- en € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. Dit is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Het secundaire pakket bestaat uit 27 vrije dagen, 6 roostervrije dagen (ingeroosterd), een premievrij pensioen, collectieve ongevallen verzekeringen en iedere dag een verse lunch. De functie is fulltime (32 uur is bespreekbaar) in een enthousiaste informele werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een gezellig team van 6 collega's.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Werkvoorbereider Installatietechniek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 4000 euro

Solliciteren op de functie van Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek

Klinkt deze vacature als Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 11-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer 31306306381. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek tot Kamphorst Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Projectcoördinator / Calculator Installatietechniek Kamphorst Personeel 13-10-2023

Bekijk nog meer vacatures