Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Projectbegeleider Civiele projecten Connetix 09-10-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectbegeleider Civiele projecten

Wil je graag aan de slag als Projectbegeleider Civiele projecten in Capelle aan den Ijssel? Bekijk dan snel deze vacature.

Connetix is op zoek naar een Projectbegeleider Civiele projecten. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3100 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectbegeleider Civiele projecten te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wie ben jij?

Het profiel van een Projectbegeleider Civiel is gevormd door een combinatie van technische bekwaamheid, organisatorische vaardigheden en een sterke werkethiek. We zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische opleiding. Je dient te beschikken over enige ervaring in deze of een soortgelijke binnen de Civiele techniek, waarbij je je bewezen hebt in het effectief plannen, coördineren en ondersteunen van projecten.

  • een afgeronde HBO opleiding in de civiele techniek
  • affiniteit met de GWW
  • je bent een teamspeler en bent communicatief sterk
  • een goede beheersing van de Nederlands taal
  • enkele jaren ervaring als Projectbegeleider of gelijksoortig (ook starters nodigen wij uit om de mogelijkheden te bespreken)
  • in het bezit van een VCA basis of vol (mogelijkheid om dit te halen

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Werkvoorbereider

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3100 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Projectbegeleider Civiele projecten

Klinkt deze vacature als Projectbegeleider Civiele projecten voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 07-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Connetix. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres b.delacroix@connetix.nl en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is http://www.connetix.nl. Je kan je voor deze vacature als Projectbegeleider Civiele projecten tot Bradley De la Croix.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Projectbegeleider Civiele projecten Connetix 09-10-2023

Bekijk nog meer vacatures