Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Projectbegeleider civiel Connetix 03-10-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectbegeleider civiel

Wil je graag aan de slag als Projectbegeleider civiel in Capelle aan den Ijssel? Bekijk dan snel deze vacature.

Connetix is op zoek naar een Projectbegeleider civiel. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectbegeleider civiel te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wie ben jij?

De ideale kandidaat voor de rol van Project begeleider combineert een sterke technische achtergrond met uitstekende organisatorische vaardigheden. Je hebt een diepgaande kennis van processen, materialen en technologieën, waardoor je in staat bent om projecten efficiënt te beheren. Daarnaast heb je bewezen ervaring in projectbeheer en planning, waarbij je in staat bent om complexe projecten tot een succesvol einde te brengen.

  • je bent flexibel
  • je bent communicatief vaardig
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • je bent stressbestendig
  • VCA-Vol of bereid deze te halen
  • je hebt een oog voor detail

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Werkvoorbereider

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Projectbegeleider civiel

Klinkt deze vacature als Projectbegeleider civiel voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Connetix. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres a.boender@connetix.nl en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is http://www.connetix.nl. Je kan je voor deze vacature als Projectbegeleider civiel tot Angelique Boender.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Projectbegeleider civiel Connetix 03-10-2023

Bekijk nog meer vacatures