Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Product Manager Kamphorst Personeel 22-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Product Manager

Wil je graag aan de slag als Product Manager in Rhenen? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een Product Manager. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Product Manager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Ben jij altijd op zoek naar verbeterpunten voor zowel werkprocessen als medewerkers én hou je van plannen en organiseren? Dat komt goed uit voor deze Product Manager functie. Verder vragen we van jou:

  • hbo-werk- en -denkniveau;
  • minimaal drie jaar werkervaring in een productieomgeving;
  • leidinggevende ervaring is een pre;
  • goed kunnen communiceren met klanten, je team en andere collega's;
  • je bent 40 uur beschikbaar.


Arbeidsvoorwaarden
Deze organisatie groeit en ontwikkelt. Je komt te werken in een innovatief bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur.
Voor deze veelzijdige functie ontvang je een goed salaris, tussen de € 3.000 en € 4.500 bruto per maand (afhankelijk van werkervaring) en heb je lekker veel vrije tijd: je hebt namelijk recht op 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Hier bovenop krijg je een 13e maand uitgekeerd en 8% vakantiegeld. Je pensioen is uitstekend geregeld en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van benodigde trainingen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productmanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 4000 euro

Solliciteren op de functie van Product Manager

Klinkt deze vacature als Product Manager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer 31306306381. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Product Manager tot Kamphorst Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Product Manager Kamphorst Personeel 22-09-2023

Bekijk nog meer vacatures