Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Planner Service en Onderhoud Kamphorst Personeel 22-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Planner Service en Onderhoud

Wil je graag aan de slag als Planner Service en Onderhoud in Rhenen? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een Planner Service en Onderhoud. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Planner Service en Onderhoud te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Met jouw nuchtere en stressbestendige werkhouding, zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Het is een functie voor 32-40 uur en je bent in ieder geval op vrijdag beschikbaar. Verder beschik je over:

  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke planningsfunctie, bij voorkeur binnen de technische of servicegerichte sector;
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden en vermogen om prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en teamgeest om effectief te kunnen samenwerken met collega's en relaties;.
  • Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid.

Maar vooral ben jij een gezellige collega die net als de anderen binnen dit team graag samenwerkt om het beste resultaat te behalen.


Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een werving- en selectieopdracht. Je ontvangt een jaarcontract bij onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in intern transport van zwaar materieel. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring tussen € 2800 - € 3800. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit: 8% vakantiegeld, 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding € 0,21 km en een pensioenregeling. Verder organiseert men bij deze opdrachtgever ook regelmatig leuke activiteiten buiten het werk om zoals een bedrijfsuitje of bbq.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Service Planner

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 4000 euro

Solliciteren op de functie van Planner Service en Onderhoud

Klinkt deze vacature als Planner Service en Onderhoud voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer 31306306381. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Planner Service en Onderhoud tot Kamphorst Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Planner Service en Onderhoud Kamphorst Personeel 22-09-2023

Bekijk nog meer vacatures