Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud WR.nl Solliciteren 24-05-2024

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud

Wil je graag aan de slag als Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud in Oudewater? Bekijk dan snel deze vacature.

WR.nl Solliciteren is op zoek naar een Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Minimaal een MBO-diploma, met een sterke voorkeur voor kandidaten die uitblinken in communicatieve en administratieve vaardigheden.
  • Ervaren in het zelfstandig organiseren van werkzaamheden, inclusief het plannen van onderhoud en het registreren van verlof en ziekteverzuim.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is essentieel, evenals een klantgerichte instelling en het vermogen om problemen effectief op te lossen.
  • Een proactieve planner die het overzicht weet te bewaren, met bijzondere aandacht voor detail en sterke organisatorische vaardigheden.
  • Woonachtig binnen een straal van 20 km van het bedrijf, met een voorkeur voor kandidaten die dichterbij wonen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Primavera Planner

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3100 euro

Solliciteren op de functie van Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud

Klinkt deze vacature als Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR.nl Solliciteren. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres arjan@wr.nl en telefoonnummer 06-55883784. De website van Unknown is https://www.wr.nl/. Je kan je voor deze vacature als Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud tot Arjan Sterkenburg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures ijsselstein
  2. Planner Agendabeheer Techniek 24 Uur Onderhoud WR.nl Solliciteren 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures