Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Medewerker Facturatie Kamphorst Personeel 22-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Facturatie

Wil je graag aan de slag als Medewerker Facturatie in Rhenen? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een Medewerker Facturatie. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Facturatie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Om de rol als Medewerker Facturatie goed te kunnen vervullen is het uiteraard belangrijk dat je goed cijfermatig inzicht hebt. Verder:

  • kun je uitstekend overweg met Excel en Exact;
  • ben je communicatief vaardig;
  • werk je accuraat en zorgvuldig;
  • werk je graag nauw samen met je collega's.


Arbeidsvoorwaarden

Als Medewerker Facturatie kom je te werken in een team van 5 enthousiaste collega's bij één van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Het is een sterk groeiende afdeling en de organisatie biedt je alle ruimte om mee te groeien en te ontwikkelen. Naast een basissalaris tussen € 2600 - € 3200 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, bestaan de secundaire arbeidsvoorwaarden uit:

  • 25 vakantiedagen plus de dag na Hemelvaart en Goede Vrijdag;
  • reiskostenvergoeding € 0,21 km;
  • een pensioenregeling;
  • mogelijkheid om hybride te werken met thuiswerkvergoeding.

Verder worden er binnen de organisatie en met het team leuke activiteiten georganiseerd. Het is een werving- en selectieopdracht. Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Facturatie

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Uitzend/Detachering/W&S

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Facturatie

Klinkt deze vacature als Medewerker Facturatie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer 31306306381. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Facturatie tot Kamphorst Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Medewerker Facturatie Kamphorst Personeel 22-09-2023

Bekijk nog meer vacatures