Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker Bedrijfsbureau Kamphorst Personeel 05-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Bedrijfsbureau

Wil je graag aan de slag als Medewerker Bedrijfsbureau in Rhenen? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Bedrijfsbureau te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor deze functie vragen wij mbo 4-niveau, het liefst een opleiding in logistieke richting. Je bent resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren. Daadkracht is belangrijk. Hiernaast:

  • heb je ervaring met het maken van logistieke planningen;
  • zijn SAP en MS Office voor jou geen onbekend terrein;
  • heb je kennis van zowel de Engelse als Duitse taal;
  • ben je fulltime (40 uur) beschikbaar.


Arbeidsvoorwaarden
Deze organisatie groeit en ontwikkelt. Je komt te werken in een innovatief bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur.
Voor deze veelzijdige functie ontvang je een goed salaris, tussen de € 2.650 en € 3.350 bruto per maand, heb je lekker veel vrije tijd: je hebt namelijk recht op 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Hier bovenop krijg je een 13e maand uitgekeerd en 8% vakantiegeld. Voor wat betreft je pensioen, deze is uitstekend geregeld en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van benodigde trainingen. 

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Bedrijfsbureau

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Bedrijfsbureau

Klinkt deze vacature als Medewerker Bedrijfsbureau voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 03-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer 31306306381. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Bedrijfsbureau tot Kamphorst Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Medewerker Bedrijfsbureau Kamphorst Personeel 05-09-2023

Bekijk nog meer vacatures