Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Mbb'er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW) UMC Utrecht 23-05-2024

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Mbb'er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW)

Wil je graag aan de slag als Mbb'er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

UMC Utrecht is op zoek naar een Mbb'er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW). Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 3401 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Mbb'er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medisch Nucleair Werker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 36 uur

Salaris

3401 – 4816 euro

Solliciteren op de functie van Mbb'er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW)

Klinkt deze vacature als Mbb'er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot UMC Utrecht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Mbb'er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures ijsselstein
  2. Mbb’er Nucleaire Geneeskunde / Medisch Nucleair Werker (MNW) UMC Utrecht 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures