Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Logistiek Teamleider Randstad 27-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek Teamleider

Wil je graag aan de slag als Logistiek Teamleider in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Logistiek Teamleider. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek Teamleider te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Teamleider Logistiek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Logistiek Teamleider

Klinkt deze vacature als Logistiek Teamleider voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres accountteamwest@nl.randstad.com en telefoonnummer 0172-632610. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Logistiek Teamleider tot Anne-Marie de Hoog-Verroen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Logistiek Teamleider Randstad 27-09-2023

Bekijk nog meer vacatures