Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kees van Bohemenhof 14 3544 MC Utrecht te koop

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in IJsselstein en de omgeving van IJsselstein. Zoek de ideale woning in IJsselstein.

Meer informatie over Kees van Bohemenhof 14 3544 MC Utrecht 

De woning aan de Kees van Bohemenhof 14 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 650.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 152 m² en staat op een perceel van 353 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Superleuke woning met eigen parkeerplaats in populaire woonwijk!

De advertentie van de woning aan de Kees van Bohemenhof 14 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in IJsselstein en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Kees van Bohemenhof 14

Postcode en woonplaats

3544 MC Utrecht

Woonoppervlakte

152 m²

Perceeloppervlakte

353 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 650.000 k.k.

Interesse in Kees van Bohemenhof 14 3544 MC Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor APRIL makelaars Vleuten. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Kees van Bohemenhof 14.

Ben je op zoek naar een makelaar in IJsselstein, bekijk dan zeker even deze makelaars in IJsselstein.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Kees van Bohemenhof 14 3544 MC Utrecht