Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hendrika van Tussenbroeklaan 82 3533 SZ Utrecht te koop

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in IJsselstein en de omgeving van IJsselstein. Zoek de ideale woning in IJsselstein.

Meer informatie over Hendrika van Tussenbroeklaan 82 3533 SZ Utrecht 

De woning aan de Hendrika van Tussenbroeklaan 82 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 359.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 82 m² en staat op een perceel van . Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Oog in Al: 3-kamerappartement op de 2e verdieping met ruim balkon 50+

De advertentie van de woning aan de Hendrika van Tussenbroeklaan 82 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in IJsselstein en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Hendrika van Tussenbroeklaan 82

Postcode en woonplaats

3533 SZ Utrecht

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 359.000 k.k.

Interesse in Hendrika van Tussenbroeklaan 82 3533 SZ Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Pauw Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Hendrika van Tussenbroeklaan 82.

Ben je op zoek naar een makelaar in IJsselstein, bekijk dan zeker even deze makelaars in IJsselstein.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Hendrika van Tussenbroeklaan 82 3533 SZ Utrecht