Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP) ABC Professionals 25-08-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP)

Wil je graag aan de slag als Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP) in Almere? Bekijk dan snel deze vacature.

ABC Professionals is op zoek naar een Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2385 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Field Service Engineer

Dienstverband

ZZP

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek, Telecom

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2385 – 3150 euro

Solliciteren op de functie van Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP)

Klinkt deze vacature als Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot ABC Professionals. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres sollicitatie@abc-professionals.nl en telefoonnummer 06-81405145. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP) tot A. van der Bij.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Field Service Engineer Glasvezel (Interim of ZZP) ABC Professionals 25-08-2023

Bekijk nog meer vacatures