Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Coquille gieter aluminium Covebo Uitzendgroep 28-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Coquille gieter aluminium

Wil je graag aan de slag als Coquille gieter aluminium in Zeist? Bekijk dan snel deze vacature.

Covebo Uitzendgroep is op zoek naar een Coquille gieter aluminium. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Coquille gieter aluminium te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Ervaring in coquille gieten: Aantoonbare ervaring in het handmatig gieten van aluminium coquilles, bij voorkeur in een vergelijkbare industriële setting.
  • Technische expertise: Kennis van gietprocessen, metaalbewerking en bekendheid met de werking van gietmachines, ovens en ander gerelateerd gereedschap.
  • Efficiëntie en productiviteit: Bewezen vermogen om efficiënt te werken, de productiviteit te handhaven en te voldoen aan productieschema's en kwaliteitsnormen.Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris tussen de 15 en 18 euro bruto per uur, (afhankelijk van leeftijd en ervaring) exclusief ploegentoeslag.
  • Een fulltime functie in een dynamisch en groeiend bedrijf.
  • Mogelijkheid tot overwerk met extra vergoedingen.


Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Aluminium Lasser

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Coquille gieter aluminium

Klinkt deze vacature als Coquille gieter aluminium voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Covebo Uitzendgroep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres klarenbeek@covebo.nl en telefoonnummer 06-15670315. De website van Unknown is http://www.covebo.nl/vacatures. Je kan je voor deze vacature als Coquille gieter aluminium tot Sander Klarenbeek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. Coquille gieter aluminium Covebo Uitzendgroep 28-09-2023

Bekijk nog meer vacatures