Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boshoeve 14 3438 LV Nieuwegein te koop

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in IJsselstein en de omgeving van IJsselstein. Zoek de ideale woning in IJsselstein.

Meer informatie over Boshoeve 14 3438 LV Nieuwegein 

De woning aan de Boshoeve 14 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 599.900 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 172 m² en staat op een perceel van 76 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Speelse en moderne drive-inwoning met vrij uitzicht over het water!

De advertentie van de woning aan de Boshoeve 14 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in IJsselstein en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Boshoeve 14

Postcode en woonplaats

3438 LV Nieuwegein

Woonoppervlakte

172 m²

Perceeloppervlakte

76 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 599.900 k.k.

Interesse in Boshoeve 14 3438 LV Nieuwegein

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Lauteslager Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Boshoeve 14.

Ben je op zoek naar een makelaar in IJsselstein, bekijk dan zeker even deze makelaars in IJsselstein.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Boshoeve 14 3438 LV Nieuwegein