Search
Close this search box.

Bekijk de vacature ADL assistent (omscholen zorg) Randstad 17-09-2023

Redactie IJsselsteinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in IJsselstein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature ADL assistent (omscholen zorg)

Wil je graag aan de slag als ADL assistent (omscholen zorg) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een ADL assistent (omscholen zorg). Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als ADL assistent (omscholen zorg) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Zorghulp

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van ADL assistent (omscholen zorg)

Klinkt deze vacature als ADL assistent (omscholen zorg) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres recruitment.vakopleidingen@nl.randstad.com en telefoonnummer 0800 - 72 63 78 23. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als ADL assistent (omscholen zorg) tot Pytrik Hovenga.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in IJsselstein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in IJsselstein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Ijsselstein
  2. ADL assistent (omscholen zorg) Randstad 17-09-2023

Bekijk nog meer vacatures